Biogas

Her finder du mine billeder fra det Internationale udvekslingsprogram i Biogas

  • Etiopien - Nov 2011
Biogas i Fianarantsoa - feb 2014

I februar fik jeg muligheden for at besøge nogle af de familier, der havde bygget biogas i Fianarantsoa. En af familierne besøgte jeg også i maj 2012 før de byggede biogas. Det var godt at se ændringen.

Stort biogas anlæg - Dec 2013

I december 2013 byggede vi et stort biogas anlæg på Tombontsoa, FLM's landbrugsskole i Antsirabe. Den kinesiske biogas ekspert oplærte en gassisk biogasteknikker i hvordan det skulle gøres. Her er billeder fra byggeriet.

Biogas i Antsirabe - 2013

Det er snart et år siden vi byggede biogasanlæg. Det er første gang i år, jeg har haft mulighed for at se nogle af anlæggene. Så her er billeder fra de tre biogas anlæg i Antsirabe.

Biogas - Dec 2012

I november og december byggede vi de første biogasanlæg på Madagaskar. Jeg var med til den officielle åbning af det første biogasanlæg og bygningen af et andet.

MIRD evaluering - Nov 2012

I november skulle MIRD og et par andre projekter evalueres. Derfor rejste jeg med evalueringsteam og projektlederne rundt for at besøge bl.a. MIRD projekterne. Det var en spændende tur, og som altid opmuntrende at komme rundt og se alt det gode arbejde projekterne gør. Jeg har lavet en lille billedserie med lidt tekst, så I også kan få en lille tur rundt til projekterne.

Kina - Sep 2012

I september rejste jeg til Hong Kong. Der skulle jeg mødes med mine NMS kollegaer i Kina/Hong Kong, NMS generalsekretær og et par stykker mere fra NMS. Derfra tog vi på rejse ind i fastlands Kina. Det var en flot tur. Det var spændende og opmuntrende at se NMS arbejde der og se hvordan kirken vokser. Min primære grund til at tage til Kina var for at se biogas projekterne, og møde vores samarbejdspartner, Amity.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.