Billeder

Her finder du mine billeder fra Madagaskar (og hvor jeg ellers rejser hen). Hvis du vil bruge nogle af dem, så send mig en mail, så du kan få dem i fuld opløsning.

Alle Album

  • Lemurpark - Sep 2011
MIRD West - April 2015

På besøg i MIRD West nær Toliara for at se aktivitererne i et af deres nye projektområder. Så bl.a. skrive- og læseoplæring af voksne.

Landskab 2014

Biogas i Fianarantsoa - feb 2014

I februar fik jeg muligheden for at besøge nogle af de familier, der havde bygget biogas i Fianarantsoa. En af familierne besøgte jeg også i maj 2012 før de byggede biogas. Det var godt at se ændringen.


  • Lac Tritriva - Okt 2011
Stort biogas anlæg - Dec 2013

I december 2013 byggede vi et stort biogas anlæg på Tombontsoa, FLM's landbrugsskole i Antsirabe. Den kinesiske biogas ekspert oplærte en gassisk biogasteknikker i hvordan det skulle gøres. Her er billeder fra byggeriet.

Biogas i Antsirabe - 2013

Det er snart et år siden vi byggede biogasanlæg. Det er første gang i år, jeg har haft mulighed for at se nogle af anlæggene. Så her er billeder fra de tre biogas anlæg i Antsirabe.

MIRD møde - sep 2013

De første to uger af september var jeg med på MIRD's (landsbyudviklings programmet) workshop om næste programperiode på Shalom i Mahajanga.


  • Lovasoa - Okt 2011
Biogas - Dec 2012

I november og december byggede vi de første biogasanlæg på Madagaskar. Jeg var med til den officielle åbning af det første biogasanlæg og bygningen af et andet.

MIRD evaluering - Nov 2012

I november skulle MIRD og et par andre projekter evalueres. Derfor rejste jeg med evalueringsteam og projektlederne rundt for at besøge bl.a. MIRD projekterne. Det var en spændende tur, og som altid opmuntrende at komme rundt og se alt det gode arbejde projekterne gør. Jeg har lavet en lille billedserie med lidt tekst, så I også kan få en lille tur rundt til projekterne.

Kina - Sep 2012

I september rejste jeg til Hong Kong. Der skulle jeg mødes med mine NMS kollegaer i Kina/Hong Kong, NMS generalsekretær og et par stykker mere fra NMS. Derfra tog vi på rejse ind i fastlands Kina. Det var en flot tur. Det var spændende og opmuntrende at se NMS arbejde der og se hvordan kirken vokser. Min primære grund til at tage til Kina var for at se biogas projekterne, og møde vores samarbejdspartner, Amity.

Solar Cooking - Aug 2012

Billeder og beskrivelse fra workshoppen for MIRD medarbejdere (i det integrerede landsbyudviklings program) om "Få solen til at koge din mad!".

På tur med LFMB - Aug 2012

I august var jeg på tur med projektet i Ihosy til en by der hedder Ivohibe. Det var spændende at se og opleve lidt mere om hvordan de arbejder.

Isoraka - mit hjem - Juli 2012

Velkommen til en tur rundt i min lejlighed!

MIRD tur - Marts 2012

Med MIRD rundt på besøg i alle projekterne.


  • Solar Cooking - Aug 2012
Etiopien - Nov 2011

MIRD (inkl. mig) var i Etiopien for at møde og lære af det integrerede landsbyudviklingsprogram, som NMS støtter der.

Tur mellem rismarkerne - Okt 2011

En af eftermiddagene på misjonærmøtet i slutningen af november gik vi en tur i det flotte landskab.

Lovasoa - Okt 2011

En lille rundvisning i mit første hjem i Madagaskar på Lovasoa i Antsirabe.

Lac Tritriva - Okt 2011

En lørdag cyklede jeg med en norsk kollega en tur til en vulkansk sø. En fin, knap 50 km lang cykeltur!