Frokost pause (lunsj)

I går var jeg med mine kollegaer på deres stam ”restaurant”. Min gassiske chef var ikke helt sikker på, at jeg kunne spise der, men heldigvis syntes sekretæren, at det ville være rigtig hyggeligt hvis jeg var med. Chefen er ikke helt sikker på at os vazaha (udlændinge/europæere) kan spise gassisk mad.

Det var da lidt af en oplevelse at komme ind igennem sådan en markedsplads, hvor kødet hænger i varmen og grøntsagerne ligger i boderne ved siden af, mens fluerne sværmer om det hele. Men inde i hjørnet af markedspladsen var nogle smalle borde op langs vægen og en bænke ved siden af. Der satte vi os og fik serveret ”vary sy laoka” – ris med tilbehør. I dag var tilbehøret svin og gulerødder, selvfølgelig kogt godt og længe. Derefter fik vi majssuppe. Udmærket mad og mere end jeg kunne spise for knap 3 kroner.

I dag kan jeg oplyse at maven stadig har det fint! Så der vil jeg helt sikkert gå med og spise igen.

Rismarker

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.