”Lykken” følger min bagage…

Da jeg ankom til lufthavnen i Tana d. 1. november, og skulle tjekke ind, fortalte den flinke dame bag skranken, at flyet var 3 timer forsinket. Derfor kunne jeg ikke nå mit fly videre fra Nairobi til Addis. Men der var mange ledige pladser på det næste, så jeg kunne være fremme i Addis kl. 5:30 næste morgen i stedet for kl. 11 sammen aften. Vi skulle på turne til Vest-Etiopien næste morgen kl. 7, så det kunne jeg heldigvis lige nå. Jeg skulle blive booket om til det næste fly i Nairobi, og det samme med min bagage, for det kunne de ikke klare i Tana. Efter få timers søvn på henholdsvis en stolerække og gulvet i lufthavnen i Nairobi, nåede jeg fint frem til Addis, fik visum uden problemer og nåede frem til bagagebåndet. Der ventede jeg uden held… Det viste sig, at bagagen ikke var nået med fra Nairobi og først kom med næste fly om aftenen.

Vi skulle af sted på turne og de andre kunne ikke vente på min bagage. Så jeg kunne jo vælge om jeg ville med uden bagage eller ikke, og selvfølgelig ville jeg med! Jeg har altid tandbørsten og et set ekstra tøj i håndbagagen, men det rækker ikke langt til en hel uge. Heldigvis var Sonja, en missionær, flink til at låne mig noget tøj osv., så jeg kunne klare mig en uge på tur.

Jeg fik min bagage to dage inden jeg skulle hjem igen. For at se det fra den positive side, så var det ikke så meget af tøjet, jeg nåede at få gjort beskidt. Da jeg nåede til Tana, var min store bagage også endelig nået frem. Dejligt at se den og få nogle af de ting, jeg har savnet den sidste 1½ måned. Det plejer at tage en uges tid at få bagagen, men denne gang skulle det åbenbart være lidt mere besværligt. Men nu har jeg fået den, og det er jo det vigtigste.

Jeg er netop landet i Nairobi og kan her se det fly, jeg skulle have været med, klar til at lette. – Nej, det ventede ikke.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.