Derfor kom jeg til Madagaskar

I starten af april sad jeg og kiggede på facebook, som så ofte. Der så jeg, at Silje havde et link til sin blog. Silje har jeg læst sammen med i Canada. Hendes blog handlede om hende og mandens, Aslak, arbejde med integreret landsbyudvikling i Etiopien. Jeg tænkte, at det lød rigtig spændende. Det var lige præcis sådan et job, jeg drømte om. Jeg kunne se, at de arbejdede for NMS, og jeg fandt NMS hjemmeside for at se nærmere på, hvad det var for en organisation. Lige på det tidspunkt søgte NMS en rådgiver til samme type program i Madagaskar. Jeg læste opslaget og tænkte, at det kunne godt være mig. Så jeg sendte en ansøgning, og var alligevel lidt overrasket, da jeg blev ringet op fra Norge og spurgt, om jeg ville komme til jobsamtale i Stavanger – selvfølgelig ville jeg det. Nu er jeg så i Madagaskar.

Derfor var det ekstra spændende at komme til Etiopien, møde Aslak og se de projekter der bragte mig til Madagaskar. Silje og Aslak venter meget snart deres første søn, og er nu taget hjem til Norge for at bo og arbejde der. Så der bliver snart slået en spændende stilling op for NMS i Etiopien. En oplagt mulighed for jer jeg kender med Afrika-drømme og erfaring i dokumentation og program/projektstyring.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.