Flybillet til Etiopien

Der var ikke langt fra samtalen i lørdags om mit kommende arbejde, og at det team, jeg skal arbejde med, skal på studietur til Etiopien en gang i november. Til at jeg nu sidder med en flybillet med afgang i morgen.

Jeg tog fra Antsirabe midt på dagen i dag, hvor jeg stadig ikke viste, om jeg skulle flyve tirsdag eller onsdag. Vasketøjet var stadig vådt, men jeg måtte tage det med, for jeg har endnu ikke fået min store bagage. Derfor har jeg endnu ikke så meget tøj at vælge mellem. Normalt tager det en uge at få den store bagage ud, men om en ugen har det for min bagage taget 2 måneder. Hurra for bureaukrati! Men håber at få den når jeg kommer hjem (til Madagaskar) fra Etiopien d. 12 nov.

Men lige nu glæder jeg mig til at komme til Etiopien og er også lidt spændt på, hvordan det bliver, og på hvordan det bliver at møde mine kommende kollegaer. Fra torsdag morgen skal vi på turne rundt til forskellige integrerede landsbyudviklingsprojekter. Jeg regner med at det bliver spændende og jeg får set en masse.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.